(senior) Project Assistant

Wij

Congress Consultants B.V. is een professional congress organizer (PCO) die o.a. alle Europese meetings en congressen voor de European Association of Urology (www.uroweb.org) organiseert. Deze bijeenkomsten variëren van 50 tot 15.000 deelnemers.
Congress Consultants bestaat uit een aantal teams van één Project Manager en afhankelijk van het aantal meetings 2 tot 5 assistenten. We werken vanuit het hoofdkantoor van de EAU in Arnhem. Congress Consultants is vanwege uitbreiding van het aantal meetings per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

(senior) Project Assistant m/v
40 uur per week

 De functie

Als doorgewinterde Project Assistant weet je samen met de Project Manager internationale congressen op de juiste manier te organiseren. Een aantal kleinere projecten voer je grotendeels zelfstandig uit. Op grote meetings werk je met het hele team samen om tot een mooi resultaat te komen. Wetenschappelijke programma’s en de logistieke aspecten van meetings zijn je uiteraard bekend. Je bent gewend budgetten en deadlines te monitoren en te bewaken. En bovenal ben je in staat om snel te schakelen en probleemoplossend te werk te gaan.

Een Project Assistant bij Congress Consultants selecteert locaties, maakt prijsafspraken, voorziet in een sociaal programma voor deelnemers, onderhoudt contacten met de vakgroep voor het wetenschappelijk programma en nodigt de sprekers uit. Je bent de spil tussen allerlei partijen, van de afdeling registraties en abstracts tot de urologen in Europa.

Jij

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond met een diploma
  • Je beschikt over 3-5 jaar relevante ervaring in de congresbranche
  • Je hebt een passie voor organiseren
  • De kerncompetenties voor deze functie zijn: plannen, structureren, accuratesse, flexibiliteit en proactiviteit. Dat sluit perfect aan bij jouw persoonlijkheid.
  • Je beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je weet je weg te vinden in het Microsoft Office web
  • Je hebt interesse in de medische wereld
  • Je laat je inspireren door social media en de ontwikkelingen in de branche
  • Je vindt het leuk om (10-15 keer per jaar) te reizen voor je werk, variërend van 1 tot 10 dagen per keer

Ons aanbod

Vanuit ons kantoor in Arnhem bieden we een afwisselende en internationale functie aan met goede primaire arbeidsvoorwaarden in een enthousiast team. Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 30.000 – 40.000 euro bruto per jaar inclusief 8% vakantietoeslag een winstdeling. Daarnaast kennen we een uitstekende pensioenvoorziening waaraan Congress Consultants voor 80% in de premie bijdraagt.

Match?

Aarzel dan niet om je CV en motivatiebrief in het Engels te sturen naar hrm@uroweb.org t.a.v. Sanne Gerritsen, Manager Human Resources. Graag ontvangen we je sollicitatie uiterlijk 12 februari 2016. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij één van onze Project Managers Marije Koops of Susan Brenninkmeijer via 026 3890680.

Share this on your favourite network: