Financieel medewerker / assistent

Op zoek naar een leuke baan en zin en tijd om twee dagen of meerdere dagdelen per week onze financiële afdeling te ondersteunen? Ter versterking van het team zijn we op korte termijn op zoek naar een kundige financieel medewerker/assistent (m/v) voor 16 uur per week, werkdagen in overleg.

Jouw rol

In het algemeen is jouw doel het ondersteunen van de complete financiële administratie. Je verzorgt de debiteuren- en crediteuren administratie van aan jou toegekende entiteiten of activiteiten.

Je maakt facturen en verstuurt deze, en je zet binnengekomen facturen klaar voor betaling in het systeem. Je ziet toe op tijdige betaling van uitgestuurde facturen en verzendt indien nodig reminders. Ook heb je een rol in de audits en voorzie je interne en externe klanten van advies en informatie.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een aanpakker, die enthousiast en accuraat te werk gaat. En verder:

  • Aantoonbare kennis van en ervaring heeft met financiële administratieve systemen en processen. Dat kan in de vorm van een relevante mbo-opleiding, bijv. meao.
  • Bij voorkeur enige ervaring heeft met de financiële en project modules van AFAS Profit
  • Over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands beschikt en liefst ook in het Engels, maar dat is geen must

Ons aanbod

Er zijn binnen onze organisatie veel mogelijkheden voor groei. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring tussen 2.000 en 2.800 euro bruto per maand bij fulltime, met een uitstekende pensioenregeling, waarbij je werkgever het overgrote deel van de premie betaald. Daarnaast maken we elk jaar kans op een winstdeling, kunnen we genieten van 25 dagen vakantie bij fulltime en zijn er veel momenten in het jaar om met elkaar te genieten van een leuke activiteit, drankjes en hapjes.

Solliciteren

Stuur ons je motivatiebrief en CV via email naar hrm[a]uroweb.org t.a.v. Sanne Gerritsen, Manager Human Resources. Als je eerst nog meer wilt weten, dan kan je contact opnemen met de Financieel Manager Ad Kersten, via: telefoonnummer 026 3890680.

Wij werven onze nieuwe collega’s graag zelf en waar ons dat niet lukt werken we al samen met een vaste partij voor werving & selectie

Over de European Association of Urology

Urology is een wetenschappelijk vereniging met op dit moment zo’n 19.000 leden. Lees hier over onze organisatie en missie.

Financiële afdeling

Naast dat we een ledenadministratie hebben, ontplooien we veel activiteiten om kennis te delen en daar zit ook een financieel administratieve kant aan. Verder zijn er een aantal verschillende entiteiten waarvoor de financiële afdeling de administratie voert. Het team bestaat op dit moment uit een financieel manager, een financial & project controller en twee assistenten. Het hele team werkt vanuit het kantoor in Arnhem.

Suggested for you

See all