Software Developer

De organisatie
De European Association of Urology (EAU) is de autoriteit binnen Europa voor urologische zorg. Met meer dan 18.000 medische professionals streven we ernaar het niveau van urologische zorg in heel Europa en daarbuiten te verhogen. Dit doet de EAU door wetenschappelijk onderzoek te stimuleren, jonge en ervaren urologen te onderwijzen en richtlijnen te ontwikkelen ter behandeling van urologische aandoeningen. Hiervoor organiseert de EAU meerdere congressen en meetings en brengen we publicaties uit. Om deze congressen, meetings en informatievoorzieningen te managen heeft de EAU een eigen Association and Event Management Systeem ontwikkeld, genaamd Oxygen.

In april dit jaar heeft de EAU hiervoor tijdens Associations World Congress (AWC) in Göteborg een International award for Best Use of Technology in Events ontvangen!

De European Association of Urology is op zoek naar een:

Sofware Developer (m/f)

De functie
Oxygen, gefundeerd op het Betty Blocks platform, groeit met de dag. De EAU wil het systeem graag doorontwikkelen en hierdoor zijn we per direct op zoek naar ondersteuning.  De hele organisatie draait op Oxygen, denk hierbij aan registratie van de bezoekers, wetenschappelijke kennis/informatie, sprekers tijdens congressen, membership en educatie en accreditatie. Vanzelfsprekend zijn we dan ook op zoek naar een iemand die de complexiteit van Oxygen snel kan doorgronden en ons team kan bijstaan in de verdere ontwikkeling ervan.

Functie-eisen

  • Kennis en ervaring met Front End Development
  • Kennis en ervaring met HTML, CSS en Javascript
  • Je hecht waarde aan de User Experience van een product
  • Ervaring met Betty Blocks of soortgelijk platform is een pré
  • Afgestudeerd in een HBO opleiding bij voorkeur richting ICT
  • Analytisch sterk, kritisch, proactief, communicatief vaardig en je werkt graag met anderen samen
  • Bereid een aantal keer per jaar te reizen (voornamelijk binnen Europa) voor congressen, hier lever je zo nodig support.

Arbeidsvoorwaarden

Naast het werken voor een gewaardeerde/maatschappelijke organisatie, met een internationaal karakter, ontvang je een uitdagend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een goede pensioenregeling).
Er is veel ruimte voor zelfstudie en zelfontwikkeling, uiteraard met voldoende begeleiding.

Dienstverband

Het betreft een fulltime, vaste functie met een vaste werklocatie. Uiteraard met leuke reizen naar het buitenland!

Spreekt dit je aan?
Stuur dan je C.V. en een korte motivatie per e-mail naar Cemre Hayirli van Werving op Maat: cemre@wervingopmaat.nl
For more information please contact Cemre via 06 24167400 or cemre@wervingopmaat.nl.

Share this on your favourite network: