Stage Business Development

Ben jij een nieuwsgierige, ondernemende en zelfstandige business development, marketing of sales professional in de dop? Wil je ons, in eigen beheer ontwikkelde, association and event management systeem in de markt gaan zetten? En wil je dat zoveel mogelijk zelf doen? Lees dan snel verder over deze uitdagende stage-opdracht.

De European Association of Urology (EAU) is de autoriteit binnen Europa voor urologische zorg. Met meer dan 16.000 medische professionals streven ze ernaar het niveau van urologische zorg in heel Europa en daarbuiten te verhogen. Dit doet de EAU door wetenschappelijk onderzoek te stimuleren, jonge en ervaren urologen te onderwijzen en richtlijnen te ontwikkelen ter behandeling van urologische aandoeningen. Het jaarlijkse congres is een van de grootste medische congressen in Europa en trekt zo’n 13.000 deelnemers. Neem een kijkje op

Vanuit de Central Office in Arnhem worden alle activiteiten van de EAU gecoördineerd en uitgevoerd. Daar werken op dit moment zo’n 80 mensen. De IT-afdeling van de central office van de heeft een eigen association and event management  systeem ontwikkeld dat zij op de markt wil brengen zodat ook andere partijen hiermee kunnen gaan werken. Deze software heet Oxygen en is gefundeerd op het Betty Blocks (www.bettyblocks.nl) platform. Onlangs won de software een award for Best Use of Technology in Events op het 2019 Associations World Congress (AWC) in Gothenburg.

Per september 2019 heeft de afdeling plek voor een gedreven stagiair m/v (3e / 4e jaars).

Wat is je opdracht?
Alles omtrent het rendabel in de markt zetten van Oxygen. Dat wil zeggen:

  • het initiëren en het uitvoeren van marktonderzoek en haalbaarheidsonderzoek

Wie ben jij? Je bent…

  • op dit moment een opleiding Commerciële economie, International Business of een andere opleiding gerelateerd aan Sales/Marketing aan het volgen en zit in het 3e of 4e jaar van je studie;
  • proactief, gestructureerd en communicatief vaardig;
  • iemand die meedenkt in oplossingen;
  • iemand met sterke affiniteit met softwaresystemen en aanleg hiervoor;
  • goed in de Nederlandse en vooral de Engelse taal zowel in woord als in geschrift;
  • woonachtig in de omgeving van Arnhem.

Ons aanbod
Een dynamische en uitdagende stage- en vooral leeromgeving. Een vergoeding van 400 euro per maand. Als je geen OV-kaart hebt, worden eventuele reiskosten ook vergoed.

Match?
Neem voor meer informatie contact op met dhr. Antoine van der Velden, Manager IT,  via T 026 3890680. Je kan je sollicitatie voor deze stage sturen naar hrm[at]uroweb.org t.a.v. mevr. Sanne Gerritsen, Manager Human Resources, graag voor 1 augustus a.s.

Share this on your favourite network: